Tekintettel a helyzetre, a rendeleseket folyamatosan dolgozzuk fel, türelmet és megértést kérünk.
Miért jó a parajdi só?
2frame2019-04-17T19:10:49+02:00Miért jó a parajdi só?
- Mert 84 féle, a szervezet számára hasznos ásványi anyagot tartalmaz, így a parajdi só a világ legegészségesebb sóinak egyike.
- Mert használatával minden étel sokkal ízletesebbé és zamatosabbá válik, a parajdi só íze sokkal intenzívebb, mint a megszokott asztali sóé. A magyar szakácsok parajdi sóval főztek a lyoni szakácsvilágbajnokságon.
- Mert Erdélyből érkezett, tehát szállítása környezetkímélőbb megoldásokkal jár, mint a messzi Pakisztánból, Afganisztánból érkező Himalaya sóé.
- Mert minőségét és származását specifikációval tudjuk igazolni.
- Mert nem tartalmaz adalékanyagokat (csomósodásgátlót), nem fehérítjük, természetes formájában, kettes fokozaton őröltük meg.
- Mert nátrium-kloridot tartalmaz, tehát tiszta sót, amelynek mértékkel történő fogyasztása nem okoz vérnyomás és veseproblémákat.
- Mert őstengeri iszapot tartalmaz, amely nyomelemekben, ásványi anyagokban gazdag, ez adja különleges, eltéveszthetetlen szürke színét.
- Mert a parajdi só felhasználható; bőrbetegségekre, mozgásszervi betegségekre, anyagcserezavarokra, légúti betegségekre, allergiára, fog-és szájápolásra, salaktalanításra és méregtelenítésre is.