Miért jó a parajdi só?

Mert 84 féle, a szervezet számára hasznos ásványi anyagot tartalmaz, így a parajdi só a világ legegészségesebb sóinak egyike.

Mert használatával minden étel sokkal ízletesebbé és zamatosabbá válik, a parajdi só íze sokkal intenzívebb, mint a megszokott asztali sóé. A magyar szakácsok parajdi sóval főztek a lyoni szakácsvilágbajnokságon.

Mert Erdélyből érkezett, tehát szállítása környezetkímélőbb megoldásokkal jár, mint a messzi Pakisztánból, Afganisztánból érkező Himalaya sóé.

Mert minőségét és származását specifikációval tudjuk igazolni.

Mert nem tartalmaz adalékanyagokat (csomósodásgátlót), nem fehérítjük, természetes formájában, kettes fokozaton őröltük meg.

Mert nátrium-kloridot tartalmaz, tehát tiszta sót, amelynek mértékkel történő fogyasztása nem okoz vérnyomás és veseproblémákat.

Mert őstengeri iszapot tartalmaz, amely nyomelemekben, ásványi anyagokban gazdag, ez adja különleges, eltéveszthetetlen szürke színét.

Mert a parajdi só felhasználható; bőrbetegségekre, mozgásszervi betegségekre, anyagcserezavarokra, légúti betegségekre, allergiára, fog-és szájápolásra, salaktalanításra és méregtelenítésre is.

Parajdi háztartási, és fűszersók

[wa-wps id='520']

Gyógyhatású termékek

[wa-wps id='523']

Természetes parajdi fürdősó

[wa-wps id='524']