Új
-7%

Mobil sófal

Mobil sófal

Mobil sófal

79000 Ft

In stock

79000 Ft

  • Leírás
  • Vélemények (0)

Leírás

Mobil sófal

Légúti megbetegedések (asztma allergia, megfázás), alvási problémák, kimerültség enyhítésére nyújtunk természetes segítséget! Kisebb helyiségbe legnagyszerűbb megoldás a mobil sófal.

Különösen alkalmazható bőr-és légúti megbetegedések kezelésére. A különböző sószobákban, sóbarlangokban végzett vizsgálatok hasonló sikerekről számolnak be: a köhögés, a szénanátha, alvási zavarok, allergiák, neurodermitis és más szervi betegségek rendkívül jól reagálnak egy többhetes sóbarlang kúrára.

A kúrák kényelmes relaxáló székekben, megfelelően összeválogatott zene kíséretében történnek, ami segíti testünket az ellazulásban és teljes megnyugvást nyújt.

 A só mind kémiai, mind fizikai szempontból semlegesítő és kiegyenlítő hatású.
A sókristályok életfontosságú negatív ionokat adnak le a szoba levegőjének. A túltengésben lévő pozitív töltésű ionok felelősek nagy részben krónikus betegségek kialakulásáért, fizikai és lelki kimerültségünkért. A sótégla által leadott, belélegzett negatív töltésű ionok kedvezően hathatnak egészségünkre, és erősítik teljesítőképességünket, a test összes funkciójára pozitív hatással lehetnek. A negatív töltésű ionok lelkileg támogatják idegi erőinket és általános közérzetünket, például a stressz, a gondok, a félelmek és a depresszió esetében.

A mobil sófal gyermekek, kismamák és bárki használhatja korára vonatkozó korlátozás nélkül. A kúra időtartamára  45 percet javaslunk, a szoba hőmérséklete 20-22 C.

Mérete:

  • 80*60 cm, kb. 60 kg parajdi só

Szállításnál az ingyenes átvételi pontot jelölje meg vásárlás esetén, mert egyéni árazása van mérete, és tömege miatt. Telefonos egyeztetés szükséges 06703338776.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„Mobil sófal” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…