Barion Pixel
Új
-11%

Mobil sófal

Mobil sófal parajdi sóval

Mobil sófal

89000 Ft

In stock

89000 Ft

  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Leírás

Mobil sófal

Légúti megbetegedések (asztma allergia, megfázás), alvási problémák, kimerültség enyhítésére nyújtunk természetes segítséget! Kisebb helyiségbe legnagyszerűbb megoldás a mobil sófal.

Különösen alkalmazható bőr-és légúti megbetegedések kezelésére. A különböző sószobákban, sóbarlangokban végzett vizsgálatok hasonló sikerekről számolnak be: a köhögés, a szénanátha, alvási zavarok, allergiák, neurodermitis és más szervi betegségek rendkívül jól reagálnak egy többhetes sóbarlang kúrára.

A kúrák kényelmes relaxáló székekben, megfelelően összeválogatott zene kíséretében történnek, ami segíti testünket az ellazulásban és teljes megnyugvást nyújt.

 A só mind kémiai, mind fizikai szempontból semlegesítő és kiegyenlítő hatású.
A sókristályok életfontosságú negatív ionokat adnak le a szoba levegőjének. A túltengésben lévő pozitív töltésű ionok felelősek nagy részben krónikus betegségek kialakulásáért, fizikai és lelki kimerültségünkért. A sótégla által leadott, belélegzett negatív töltésű ionok kedvezően hathatnak egészségünkre, és erősítik teljesítőképességünket, a test összes funkciójára pozitív hatással lehetnek. A negatív töltésű ionok lelkileg támogatják idegi erőinket és általános közérzetünket, például a stressz, a gondok, a félelmek és a depresszió esetében.

Mobil sófal használata:

A mobil sófal gyermekek, kismamák és bárki használhatja korára vonatkozó korlátozás nélkül. A kúra időtartamára  45 percet javaslunk, a szoba hőmérséklete 20-22 C. A lényeg persze, hogy minél többet töltsünk a parajdi só adta gyógyító levegőben, segít a pihentető alváshoz is.

Ideális óvodákba a csoport szobákba, hálószobába, gyerekszobákba, és újabban vendégházakban is nagyon kedvelik. Mivel kerekeken gurul praktikusan tologatható a különböző helyiségek között, vagy a testvérek ágyai között.

Mérete:

  • 80*60 cm, kb. 60 kg parajdi só
  • összerakása egyszerű, a felső deszka könnyen levehető, és mintha legozna rakja bele fentről a parajdi sószikla tömböket, a nagyobb tömböket rakja alulra, és a kisebbekkel haladjon feljebb, és hézagolni is lehet velük

Szállításnál az ingyenes átvételi pontot jelölje meg vásárlás esetén, mert egyéni árazása van mérete, és tömege miatt. Telefonos egyeztetés szükséges 06703338776.

Ha többet szeretnél tudni  a sószoba, sóbarlang otthoni hasznosságáról, ajánljuk ez a cikkünket is: https://parajdisokincsek.hu/soszoba-kialakitasa-otthon/

 

További információk

Weight 25 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„Mobil sófal” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…

A weboldal használatához kérjük döntsön adatvédelmi hozzájárulásáról! Részletekért olvassa el az adatkezelési szabályzatunkat: Adatkezelési szabályzat.
Szükséges Analitika Marketing ELFOGADOM