Barion Pixel

Szállítási információk

A Parajdi Só Kincsek elkötelezett, hogy Vásárlóihoz gyorsan, biztonságosan, és nyomon követhetően érkezzen meg minden megrendelt termék. Ennek érdekében minden küldemény, MPL futárral kerül feladásra Vásárlóink számára. A megrendelt csomag átvétele személyesen is lehetséges .

A szállítási költség a választott fizetési módtól, továbbá a megrendelt termékek mennyiségétől függetlenül, minden esetben 1.890 Ft-ba kerül a MPL futárszolgálat esetében, bármely magyarországi címre történő kiszállítás esetén. Egyetlen kivétel van a 25 kg parajdi só termékünk, ami tekintettel a tömegére a szállítási költség 3.000 Ft/25kg, és a dpd szállítja ki. 

A küldemény kézbesítését a választott futárszolgálat 2 alkalommal kísérli meg.

A szállítási határidő raktáron lévő áru esetében, a vételár bankszámlánkon történő jóváírásától számítandó 1-2 munkanap.

Újdonságként csomagpontra-mpl-posta automatába is adunk fel terméket kedvező, 1100Ft-ért, itt két napig lehet felvenni a csomagot, és utána a postára kerül őrzésre 5 napig.

Ingyenes átvételi pont:

  • Jelenleg  a vásárlót személyesen is ki tudjuk szolgálni 1045 Budapest Berlini u. 15. , és részletesen tájékoztatni.
  • Telefonon, vagy emailen előre egyeztetett időpont szükséges tel:+36 70 333 8776
  • Ilyenkor nincs szállítási költség!
  • Készpénzben lehet fizetni.
  • Bővebben megismerheti termékkörünket, és szakszerű tájékoztatást kaphat.

 

A weboldal használatához kérjük döntsön adatvédelmi hozzájárulásáról! Részletekért olvassa el az adatkezelési szabályzatunkat: Adatkezelési szabályzat.
Szükséges Analitika Marketing ELFOGADOM