Parajdi natúr fürdősó reuma, ízületi bántalmakra

Parajdi natúr fürdősó reuma, ízületi bántalmakra

Parajdi natúr fürdősó reuma, ízületi bántalmakra

Parajdi natúr fürdősó reuma, ízületi bántalmakra

1890 Ft

In stock

1890 Ft

A fürdősók relaxációs élményt, ellazulást, méregtelenítést ígérnek és különleges illatokat.
A gyógynövényes, parajdi sót tartalmazó fürdősó gyógyhatása kiemelkedő, hozzá hasonlót nem igen találni a boltok polcain. A parajdi só gyógyiszap tartalma igen magas, így kiváló a reumás panaszok, ízületi problémák, bőrproblémák ellen. Egy parajdi sós fürdőzés felér egy 3-4 napos méregtelenítő kúrával is.

Nem illóolajos változat, hanem natúr gyógynövényeket tartalmaz. Kiváló reuma és ízületi bántalmakra.

  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Leírás

Parajdi natúr fürdősó reuma, ízületi bántalmakra

A fürdősók relaxációs élményt, ellazulást, méregtelenítést és különleges illatokat ígérnek. Parajdi sót tartalmazó fürdősónk gyógyhatása kiemelkedő, hozzá hasonlót nemigen találni a boltok polcain. A parajdi só gyógyiszap tartalma igen magas, így kiváló a reumás panaszok, ízületi problémák, bőrproblémák ellen.
Az átlag fürdősókban a legegyszerűbb asztali só van, amely szintén jó hatással van a szervezetre, de a parajdi só ízületekre gyakorolt pozitív hatásával messze nem érhet fel.

Nem illóolajos változat, hanem natúr gyógynövényeket tartalmaz.

A parajdi natúr reuma fürdősó 5 féle valódi gyógynövényt tartalmaz:

  • körömvirág: Főleg a végtagok esetén járó panaszoknál tud segíteni, igazi gyulladáscsökkentő. Javítja a felületi sebek, horzsolások, bőrrepedések, napsugárzás okozta bőrgyulladás, ekcéma gyógyulását. Égési sérülés esetén segíti a bőr újra hámosodását.
  • levendula: A levendula gyógynövényt hosszú ideje használják kronikus betegségekre, reuma, vagy dermatitis gyógyítására. Szintén hatása kisebb zúzódások, égési sérülések enyhítése.
  • csalán: Nem csak csíp, de segít is. A tisztító kúrák, és böjtök gyógynövénye. Őseink szerint igazi gyógymód lumbágó isiász, reumás fájó testrészünk esetén, ha csalánnal csapkodjuk a fájó területet.
  • diófalevél: A diófa levél a hámszöveteket gyógyítja. A fájó testrészbe masszírozva segít.
  • bodza: Reumás betegeknek nem csak fürdővízbe dobva javasolják, hanem van a bodzának az úgynevezett kérge, amit belsőleg lehet használni. Forraljon fel fél liter vizet egy maréknyi bodzakéreggel. Naponta több csészényit is elfogyaszthat ebből a teából, de csak kúraszerűen alkalmazza

Egy ilyen fürdőzés után a test újjászületik, a bőr regenerálódik és kivirul, a szervezet megkönnyebbül és a gyógynövények sokasága miatt problémáink akár pár nap alatt eltűnnek. Rengeteg feszültség távozik és a stresszes napokat ez idő alatt és után, az ember képes lesz elfelejteni.

Elkészítés, és felhasználás

Tegyél 40-50 dkg fürdősót egy kád meleg vízbe (36-38 C), s élvezze a fürdőt 10-30 percen át. Használata kúraszerűen javasolt. Egy kúra 7-14 napi fürdőt jelent egymás utáni napokon, megszakítás nélkül. Ismétlése 2-3 havonta javasolt.

Kiszerelés: 1kg

További információk

Weight 1 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„Parajdi natúr fürdősó reuma, ízületi bántalmakra” értékelése elsőként