Parajdi Fürdősók

parajdi-furdosok

Természetes parajdi fürdősó

Ki ne ismerné az érzést, hogy egy hosszú fárasztó nap után hazaérve semmi másra nem vágyik csak egy forró fürdőre! Sokan használnak különböző fürdősókat, hogy növeljék a relaxációt. A boltban kapható hagyományos termékek azonban, össze sem hasonlíthatók a parajdi fürdősó minőségével!

A parajdi só világszínvonalú minőségének köszönhetően, a fürdősó jótékony hatása számos területen érezhető lesz számodra! Magas a gyógyiszap tartalma, óriási ásványi anyag készlet található benne, ami csodákra képes a szervezetedben!

Parajdi fürdősó hatása

A természetes fürdősó használata, testi és lelki felfrissülést biztosít számodra. Ha szoktál fürdősót használni, jól tudod, hogy maximális relaxációt és ellazulást biztosít.

Mivel jobb a hagyományos termékeknél?

  • Kiváló választás reumatikus panaszok enyhítésére!
  • Egy fürdőzés felér egy 3-4 napos méregtelenítő kúrával!
  • Regenerálja az izmaidat és ízületeidet!
  • Hatására feszesebb, puhább, és rugalmasabb lesz a bőröd!
  • Oldja a stresszt és a feszültséget!
  • Bőrnyugtató hatású!
  • Enyhíti a gyulladásos folyamatokat!

Parajdi fürdősók adagolása

Egy kád vízhez negyed-fél kg fürdősó javasolt. Méregtelenítő hatása miatt nem szükséges egyéb kozmetikumot használnod fürdőzés közben, hiszen a só megtisztítja bőrödet. Akár napi szinten is használhatod, nincs semmi mellékhatása. Tapasztalataink szerint 36-38 Celsius fokos vízben a leghatékonyabb, a fürdőzés időtartama legalább 20 perces legyen!

Próbáld ki különleges fürdősó variációinkat, válaszd ki kedvencedet, élvezd ki a természet adta kincsek minden jótékony tulajdonságát!

Ha pedig többet szeretnél tudni a parajdi fürdősóról akkor olvasd el az alábbi cikket.

Termék hozzáadva a kosárhoz: