Barion Pixel

Parajdi sómécses

Parajdi sómécses

Parajdi sómécses

Parajdi sómécses

1990 Ft

Out of stock

1990 Ft

A parajdi sómécses a száraz sóterápiában nagy segítség, különleges szürke színe mécsessel megvilágítva kellemes hangulatot kölcsönöz.

  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Leírás

Parajdi sómécses

A parajdi sómécses a száraz sóterápiában nagy segítség, különleges szürke színe mécsessel megvilágítva kellemes hangulatot kölcsönöz.

Sómécses hatásai:

  • Hő hatására ionokat bocsát ki, amelyek tisztítják a szoba levegőjét és csökkentik az elektroszmog káros hatásait.
  • Szürkén derengő belső fénye sejtelmes hangulatot biztosít, amely segíti a meditációt és az elmélyülést.Ötvözi a tűz erejét a só pozitív tulajdonságaival, lángjainak elbűvölő tánca kellemes hangulatot varázsol otthonunkba, a hő hatására pedig a sóból kiváló ionok tisztítják a szoba levegőjét.
  • Emellett segít az alvászavarokban szenvedőknek, emellett bátran ajánljuk azoknak is, akik allergiás és asztmás betegségekben szenvednek.
  • Kiváló megoldást jelent azoknak, akiket fránya megfázás vagy nátha gyötör, mivel a sómécses a hő hatására elkezdi kifejteni tisztító hatását, így segít a légutak tisztításában is.
  • Mint ahogyan a sólámpa, a sómécses is remekül képes semlegesíteni az elektromos készülékek okozta elektroszmogot, épp ezért a sómécsest érdemes odahelyezni, ahol ezen eszközök túlnyomó többségében sorakoznak. A sómécses által kibocsátott negatív ionok kibocsátása nemcsak az elektroszmogtól védi szervezetünket, hanem a dohányfüsttől is!
  • Esztétikus lakásdísznek is kiváló. Tapasztalatok alapján állíthatjuk, hogy az általa varázsolt hangulatban egészen más érzés a relaxációs, illetve testi-lelki fejlesztő gyakorlatok végzése.

Hova rakjam, hogyan használjam?

Ha a kedvező hatásait szeretnéd minél jobban kiélvezni, érdemes olyan helyre tenni, ahol a legtöbb elektronikai készülék található. Ha jobb alvást szeretnél biztosítani a hálószobában is kiváló helyen lesz.

Tapasztalataink szerint a sómécses által varázsolt kellemes hangulatban hatékonyan végezhetők relaxációs gyakorlatok, hangulatos fénye mellett a meditáció hatékonyabb lesz!

Használd ki a természet adta lehetőségeket, juttasd el otthonodba a sóbarlangok mikroklímáját másik híres sóval,  a himalája sómécses által!

Kiszerelés: 1 darab

További információk

Weight 2 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„Parajdi sómécses” értékelése elsőként

A weboldal használatához kérjük döntsön adatvédelmi hozzájárulásáról! Részletekért olvassa el az adatkezelési szabályzatunkat: Adatkezelési szabályzat.
Szükséges Analitika Marketing ELFOGADOM