Rólunk

A legjobb dolog ami történhetett velünk az, hogy találkoztunk a parajdi sóval.

Kislányunk sokat betegeskedett, gyakran köhögött és a mandulagyulladástól a végén még horkolt is. Már kedves ismerősöknek számítottunk a fül-orr gégészeten, amikor férjem szerencsére egy vidéki vásárban rátalált a parajdi só termékekre.

Először sót párologtattunk a szobájában, aztán már sópárnán aludt és esténként méregtelenítő levendulás parajdi sófürdőben pancsolt és csodák csodájára, az éjszakáink kezdtek nyugodtabbak lenni és a végén a mandulaműtétre se lett szükség. Ezért döntöttünk úgy, hogy szeretnénk mindenkihez eljuttatni ezt a csodás terméket, aki még nem ismeri.

A termékkörünket folyamatosan bővítjük és minden tevékenységhez találhat natúr segítséget nálunk. Legyen szó egészségmegőrzésről, szépségápolásról vagy mosásról. Mostanra már négy piacon jelen vagyunk Óbudán, Sashalmon, Újpesten és Biatorbágyon is. Az alábbi helyeken megoldható a rendelések átvétele is.

Történetünk tehát happy enddel zárult ennek a fantasztikus kincsnek köszönhetően, amely a természetben fellelhető és megannyi problémára megoldást nyújthat, ahogy a mi esetünkben is történt .Ez a „csodaszer” nem más, mint a parajdi só.

csalad-rolunk