Barion Pixel

Rólunk

A parajdi sóval való találkozásom 2015-ben egy szépség egészség kiállításon történt, ahol a mellettem lévő kiállító népszerűsítette a termékeket. Rácsodálkoztam, hogy milyen nagy érdeklődéssel és csodálattal hallgatták, ahogy az eladó beszélt a termékekről.

Már régóta foglalkoztatott az egészségtudatos életmód, ezért felkeltette a figyelmemet a parajdi sótermékek pozitív élettani hatása. Miután sokat olvastam a témában, és saját tapasztalatokat is gyűjtöttem, meggyőződéssel álltam ki a termékek mellett. Számomra élethívatássá vált mindenki számára ismertté tenni a természet ezen kincseit.

A só jótékony hatását első ízben kislányomon keresztül tapasztaltam meg, mikor is gyakran küzdött légúti megbetegedésekkel. Mandula műtétet sikerült megelőzni, a sópárna jótékony hatásának köszönhetően. Saját tapasztalatom, migrénes fejfájásom idején elkezdtem parajdi sót sós ivókúraként fogyasztani, melynek következtében rövid időn belül megszűntek a panaszaim.

Erős hittel tudom ajánlani a termékeinket bárki számára, és személyesen is állok rendelkezésükre Újpesten, ahol szívesen be is mutatom a termékeket.

 

A weboldal használatához kérjük döntsön adatvédelmi hozzájárulásáról! Részletekért olvassa el az adatkezelési szabályzatunkat: Adatkezelési szabályzat.
Szükséges Analitika Marketing ELFOGADOM