Parajdi párologtató só

Új
-31%

Parajdi párologtató só

Parajdi párologtató só

Parajdi párologtató só

890 Ft

In stock

890 Ft

A párologtató só alkalmazásával otthonunkba csempészhetjük a csoda sóbarlangok klímáját, tiszta levegőjét. Használata számos területen kifejti jótékony hatását!

Származási hely: Erdély

Kiszerelés: 1 kg

  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Leírás

Parajdi párologtató só, 1 kg

A párologtató só otthoni alkalmazása köztudottan számos jótékony hatással bír. Fontos kiemelni, hogy só párologtatása esetén elengedhetetlen a megfelelő minőségű só használata!

A parajdi só az egyik legjobb minőségű só a világon, és tökéletesen alkalmas otthoni párologtatásra! Több mint 84 féle ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz, hiszen 250 millió éves tengeri üledék maradványa. Mivel kézi fejtéssel bányásszák a parajdi só teljes mértékben vegyszer mentes, jótékony hatását maximálisan ki lehet használni!

A parajdi párologtató só használata képes a méltán híres sóbarlangok klímáját otthonunkba varázsolni. Elsősorban légúti panaszok kezelésére alkalmas!

Jótékony hatásai

  • tisztítja a tüdőt és a légutakat
  • helyreáll a hörgők tónusa
  • javítja a légzésfunkciókat
  • csökkenti az asztmás és allergiás tüneteket
  • fül orr gégészeti problémák esetén csökken a gyógyulási idő
  • a jó levegő hatására javul az alvásminőség

A parajdi párologtató só használata

Egy kerámia, üveg, vagy műanyag tálba tegyél 1-2 kg párologtató sót. Öntsd fel annyi vízzel, hogy ellepje, és máris kész! A vizet folyamatosan pótolni kell, ahogy párolog. 1-2 havonta kell pótolni benne a párologtató sót!

Érdemes egy tálcát alá tenned, hogy a kicsapódott só ne károsítsa a bútorokat! A párologtatáshoz nincs szükség melegítésre, a szoba hőmérséklete tökéletesen megfelelő!

Egy sótál nem elég, a teljes lakás ellátására, ezért érdemes a hálószobába, és azokba a helységékbe tenni, ahol a legtöbbet tartózkodsz.

Egyéb felhasználása

A párologtató só antibakteriális és fertőtlenítő hatása miatt sok egyéb módon is alkalmazható. Felhasználható inhalálásra, torok fertőtlenítésre, sőt mivel gombásodás ellen is hatásos, lábáztatásra is használható!

Ha szeretnél többet megtudni a párologtató sóról, olvasd el erről irt cikkünket!

Származási hely: Erdély

Kiszerelés: 1 kg

További információk

Weight 1 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„Parajdi párologtató só” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…