Parajdi sópárnák

Parajdi sópárnák

A  természet egyik legnagyobb kincsei a parajdi sópárnák. Rendkívül egyszerű, mégis nagyszerű felhasználásai módja ez a sónak! Egy vászonba parajdi sót és természetes illóolajakat töltenek. A huzat virágos mintázatú, ezért kiváló választás lehet akár ajándékba is! A mérete miatt a sópárna alváshoz is nagyszerű választás, tökéletesen helyettesíti a kispárnát.

Mire jó a sópárna?

Hatása sokoldalú, hiszen felmelegítve és lehűtve is alkalmazható! Használati módtól függően más-más jótékony hatását élvezheted ki!

Felmelegítve

Felmelegítve,  számos légúti panasz esetén nyújt segítséget pl. megfázás, száraz vagy hurutos köhögés. Asztmás és allergiás tünetek kezelésére is alkalmas. Emellett arcüreg-, mandula-, és középfülgyulladás esetén is remek választás!

Lehűtve

A lehűtött sópárna fájdalomcsillapító tulajdonsággal rendelkezik. A test bármely pontján alkalmazható számos sportsérülés, rándulás, ficam, zúzódás esetén!

Hogyan használd?

Melegítése nagyon egyszerű feladat. Tedd 55-60 fokos sütőbe 10-12 percre, használj hőálló tálat, hogy a huzat ne égjen meg!

Ha lehűtve használod, tartsd a mélyhűtőben 25-30 percig!

Mielőtt a kezelendő felületre helyezed mindig ellenőrizd, hogy nem túl meleg vagy hideg a párna. Gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt jó választás!

Ha pedig többet szeretnél tudni a sópárnákról akkor olvasd el az alábbi cikkünket: https://parajdisokincsek.hu/soparna-hasznalata-jotekony-hatasai/

Próbáld ki termékeinket, használd ki a természet gyógyászati kincseinek egyikét!

Termék hozzáadva a kosárhoz: