Kamillás parajdi fürdőbomba

Kamillás parajdi fürdőbomba

kamillás parajdi fürdőbomba, fürdőgolyó

Kamillás parajdi fürdőbomba

990 Ft

In stock

990 Ft

A kamillás parajdi fürdőbomba a pihentetés kényelmi bombája, hogy ha neki kezdünk a forró fürdőnek és fel szeretnék dobni a relaxációs élményünk, csak dobjunk be egy fürdőgolyót.

A fürdőbomba egy olyan alternatívája a habfürdőnek, ami egyszerre tartalmaz szilárd jótékony összetevőket például sheavajat, parajdi sót, és gyógyító folyékony illóolajokat.

 • Leírás
 • További információk
 • Vélemények (0)

Leírás

Kamillás parajdi fürdőbomba

A kamillás parajdi fürdőbomba a pihentetés kényelmi bombája, hogy ha neki kezdünk a forró fürdőnek és fel szeretnék dobni a relaxációs élményünk, csak dobjunk be egy fürdőgolyót.

A fürdőbomba egy olyan alternatívája a habfürdőnek, ami egyszerre tartalmaz szilárd jótékony összetevőket például sheavajat, és parajdi sót, és gyógyító folyékony illóolajokat.

A  kamilla gyógynövény olyan páratlan hatást kölcsönöz a parajdi fürdőgolyónak, hogy egyszerre nyugtatja a bőrt és antibakteriális hatású. Szerencsénkre ez a gyógynövény, még olyan csodálatos tulajdonságokkal segít minket, hogy görcsoldó és gyulladáscsökkentő is.

Amit még nem említettünk és egy nagyon fontos összetevő bőrünk egészségéért, az nem más mint a parajdi só.

 • Kiválóan ápolja és védi a bőrt. Javasolt ekcémánál, mitesszeres és pattanásos bőr esetén. Vírus, baktériumölő hatása miatt remekül fertőtleníti a kezelt felületet.
 • Intenzív bőrradírozó hatása miatt nagyobb fokú vérbőség érhető el, melynek következtében az elhalt hámsejtek leválnak a bőr felszínéről.
 • Meggátolja a túlzott izzadást

Kamillás parajdi fürdőbomba jellemzői:

 • Shea vajjal készült, ami nagyon kíméletes bőrápoló, és regeneráló hatású
 • Gazdagítja a parajdi só, és a hazánkban egyik legismertebb gyógynövény a kamilla
 • 6 féle gyógynövény virágzatával
 • Csomósodásgátló mentes
 • Vegyszermentes, igazi természetes összetevőjű golyócska

Kamillás fürdőgolyó adagolása:

Egy hosszú nap után bárki számára egy kellemes kikapcsolódás egy forró relaxáló fürdő, amit a természetes összetételű fürdőgolyók még kellemesebbé tesznek.

Vajon mi lehet az első, a kád víz, vagy a fürdőbomba bedobása? Mi a meglévő kád vizet ajánljuk, és utána dobjuk be a kicsomagolt fürdőbombát. Ez lehetővé teszi, hogy a fürdőbomba megfelelően feloldódjon, és a folyamat során felszabaduljon minden kedves összetevője.

Minél melegebb a víz annál jobb, de legyünk figyelemmel saját hőérzetünkre, ami kellemes számunkra. Egyik fő összetevőnk a sheavaj a hő hatására olvad, és jótékony összetevői így érvényesülnek.

Fürdőolajjal kombinálva még varázslatosabbá teheti az élményt. Figyeljünk a megfelelő hangulatra, mielőtt bemászunk, egy gyertya fénye vagy egy kellemes ital kiegészíti wellness élményünket.

Ideális esetben 30 perc fürdőzés ajánlott, legyünk figyelemmel, ha már lehűlt a víz jobb lassan kimászni belőle.

Átmérő: 5cm

Súly:105g

Ha már fürdőzünk, kellemes, nyugtató, gyógyító párosítás lehet, gyógynövényes fürdősónkkal kombinálni!

További információk

Weight 1 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„Kamillás parajdi fürdőbomba” értékelése elsőként