Barion Pixel

Sótabletta

vízlágyító sótabletta

Sótabletta

690 Ft

In stock

690 Ft

  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Leírás

Sótabletta

A sótabletta egy 99,8% tisztaságú osztrák só, ami kiválóan alkalmas, és felhasználható élettartam növelésre mind mosógépbe, mind mosogató gépbe.

Mosógépbe

Már 5-6 db sótabletta segítségével vakítóan fehérré varázsolhatja a ruháit, miközben ez a nagy tisztaságú NaCl tabletta karbantartja a mosógépét és mosogatógépét egyaránt. Vízlágyító hatása révén a mosószer is jobban érvényesül, és így kevesebb mosószer szükséges. Fehér mosásokhoz ajánljuk, vagy üresen járatni.

Mosogató gépbe

Mosogatógépbe téve a sótabletta, csillogóvá és tisztává válnak edényei és a lerakódott szennyeződések nyomtalanul eltűnnek. Calgon helyett a sótabletta természetes, bőrbarátabb és olcsóbb megoldás, vízlágyító, vízkőoldó, és zsíroldó egyben. Az edényekhez bátran berakhatjuk, úgy 4-5 szemet, úgyanis ez nem vegyszer, hanem tiszta só.

Egyéb felhasználás

Annak ellenére, hogy a só mennyire közismert anyag és mindennapos használata megszokott, számos egyéb tulajdonságát nem ismerjük, vagy inkább már elfelejtkeztünk róla.

  • Elődeink a só fehérítő hatását is kihasználták, hiszen nagymamáink vakító függönyei a só által váltak olyan gyönyörűvé, ráadásul a só által elért keménység miatt keretezték be a napfényes ablakokat oly szépen. A sótabletta egy teljesen természetes megoldás arra, ha fehérebb lepedőkre, törölközőkre, ágyneműhuzatokra vágyik, illetve a só egyéb, kevésbé ismert hatásait is megtapasztalhatja, kiváló minőségű tablettánk által.
  • A sótabletta nem más, mint a közismert vákuumsó adott méretre préselt változata, mely tökéletes eszköz az ioncserélő műgyanta visszaállítására. A műgyanta, nélkülözhetetlen eleme az ioncserén alapuló vízlágyítási technológiának. Sajnos ez a gyanta egy idő után és bizonyos mennyiségű víz átfolyását követően elveszíti lágyító erejét, ezért újratöltéséhez nátrium-klorid szükséges. Az NaCl hatására a gyantára tapadt kalcium- és magnéziumionok leválnak, és ezekkel lépnek kémiai reakcióba a nátrium-klorid klórionjai, kalcium-kloridot és magnézium-kloridot alkotva. Ezek pedig a rekonstruáláshoz használt vízzel ki is ürülnek. A folyamatot követően a gyantaágy ismét megtelik nátriumokkal, és visszakapja vízlágyító képességét, így a sótabletta kiválóan alkalmas vízlágyításra. A mosógép dobjába, 5-6 db-ot a ruhák közé helyezve tisztább lesz a mosógépe, így minden mosás végeredménye láthatóan szebb lesz!
  • A tabletta nem csak a mosógépbe, hanem a mosogatógépekbe is kiváló, hiszen leoldja az edények és poharak falára rakódott szennyeződéseket. Önmagában és mosogatótabletta kiegészítőjeként is alkalmazható, mert eltávolítja az azok után gyakran ottmaradó, habzó vegyianyagokat.

Szódabikarbónával együtt használva jelentősen megnöveli a mosóporok tisztító hatását. Minőségét megőrzi száraz helyen, korlátlan ideig felhasználható anyag.

Kiszerelés: 1kg

Ha szabad ajánlani egy cikket a só otthoni használati lehetőségeiről, ezt ne hagyjátok ki: https://parajdisokincsek.hu/a-parajdi-so-felhasznalasi-modjai-parajdi-gyogyhatasu-termekek/

További információk

Weight 1 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„Sótabletta” értékelése elsőként

A weboldal használatához kérjük döntsön adatvédelmi hozzájárulásáról! Részletekért olvassa el az adatkezelési szabályzatunkat: Adatkezelési szabályzat.
Szükséges Analitika Marketing ELFOGADOM