Levendulás parajdi sópárna

Levendulás parajdi sópárna

Levendulás parajdi sópárna

Levendulás parajdi sópárna

2990 Ft

In stock

2990 Ft

A levendulás sópárnáról nehéz elfogulatlanul írni, mert kislányunkon is segített és segít is mindig, ha panasza van. Párnája, arca mellé teszem ha száraz vagy hurutos köhögés kínozza, ha meghűlt és bedugult az orrocskája, ha fáj a kis füle vagy arcüreggyulladása lenne ( a sóoldatos orrmosásnak köszönhetően nem volt még soha) . Asztmatikus és allergiás panaszokat is enyhít és a csodálatos  tiszta levendula illóolajnak köszönhetően még az elalvás is könnyen megy.Lehűtve alkalmazható sportsérülések okozta fájdalom enyhítésére is.

Ajánlom minden családba ahol pici gyerek van, mert a felső légúti problémák leghumánusabb kezelési formája ez a színes csoda.

  • Leírás
  • Vélemények (0)

Leírás

  • A huzat színe, és formavilága évente változhat, az aktuális anyagminták alapján.

A levendulás sópárnáról nehéz elfogulatlanul írni, mert kislányunkon is segített és segít is mindig, ha panasza van. Párnája, arca mellé teszem ha száraz vagy hurutos köhögés kínozza, ha meghűlt és bedugult az orrocskája, ha fáj a kis füle vagy arcüreggyulladása lenne ( a sóoldatos orrmosásnak köszönhetően nem volt még soha) . Asztmatikus és allergiás panaszokat is enyhít és a csodálatos  tiszta levendula illóolajnak köszönhetően még az elalvás is könnyen megy. A parajdi sópárna lehűtve alkalmazható sportsérülések okozta fájdalom enyhítésére is.

Ajánlom minden családba ahol pici gyerek van, mert a felső légúti problémák leghumánusabb kezelési formája ez a színes csoda.

Vászon anyagba töltött parajdi sót tartalmaz és  levendula illóolajat  mely felmelegítve és lehűtve is alkalmazható számos panasz esetén . A parajdi só világon az egyik legjobb minőségű mely 84 féle ásványi anyagot tartalmaz és hatékonyan képes támogatni szervezetünk öngyógyító mechanizmusát.
A felmelegített sópárna a következő panaszoknál hoz enyhülést:
– felső légúti panaszok pl. megfázás, asztma, allergia, arcüreggyulladás, mandulagyulladás
– középfülgyulladás
– száraz illetve hurutos köhögés
A lehűtött sópárna alkalmazható húzódás, ficam, rándulás és könnyebb horzsolások, zúzódások okozta fájdalom enyhítésére a test minden pontján.
Alvásnál kispárna helyett is alkalmazhatjuk, nyugodtabb éjszakai alvást biztosít felnőttnél és gyermeknél egyaránt. A levendula illóolaja légúttisztító és nyugtató hatású is egyben.
Használata:
Melegítésnél tegyük a sópárnát 10-12 percre 55-60 fokos sütőbe majd helyezzük a kezelendő testrészre és hagyjuk rajta legalább 15-20 percig.
Használjunk hőálló tálat, hogy a párnahuzat ne égjen meg. Hűtésnél tegyük a párnát 25-30 percre a mélyhűtőbe és utána a fájós testrészre.

Vigyázat!
A túl meleg sópárna sérülést okozhat. Mindig ellenőrizzük a hőmérsékletét , mielőtt a meztelen bőrfelületre tennénk!
A sópárna végtelen alkalommal újra melegíthető vagy hűthető ha vigyázunk rá, hogy a huzat ne sérüljön.

kiszerelés: 1 kg

Mérete: 25cm*15cm  (Ez egy gyógyhatású párna, és mivel a só nem könnyű, ezért ez a méret, és tömeg vált be a legjobban a vásárlóink körében)

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„Levendulás parajdi sópárna” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…