Szódabikarbóna

Szódabikarbóna

Szódabikarbóna

Szódabikarbóna

650 Ft

Out of stock

650 Ft

  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Leírás

Szódabikarbóna

A szódabikarbóna egy csodaszer minden háztartás egyik legfontosabb alapköve.

Németországból származó, étkezési tisztaságú szódabikarbónánk:

  • lúgosítja a szervezetet és segíti a méregtelenítésben, megelőzvén ezáltal számos betegsége
  • szagtalanítja a cipőt, eltávolítja a makacs szennyeződéseket
  • újra tisztává varázsolja a zsíros, olajos felületeket

A szódabikarbóna manapság reneszánszát éli, annak ellenére, hogy a szakmai berkekben milyen heves viták övezik, az emberek keresik, használják és szeretik, nem véletlenül. Aki egyszer megismerkedett a szódabikarbóna sokoldalúságával, nem fogja lecserélni más, káros vegyszerekre.

Étkezési tisztaságú szódabikarbónánk, egyenesen Németországból érkezik, tiszta minősége garantált! Legalább 72 féle módot ismerünk, ahogyan felhasználható ez az univerzális anyag.

Felhasználási területei:

Elsősorban savlekötő hatásáról ismert, azonnal képes csillapítani a gyomorégést. Kúraszerűen fogyasztva, segít a szervezet általános lúgosításában. Fürdővízbe, lábvízbe téve, méregtelenítő hatású, puhítja és lágyítja a bőrt, elősegíti a pedikűr, manikűr kezelések hatását. Sampon, dezodor, fürdőbomba, fogkrém alapanyagának kitűnő, hiszen a baktériumok által termelt savas anyagokat semlegesíti, ezért szagtalanító hatású is. Cipőbe téve még a lábgombásodás is megelőzhető vele. Takarításhoz, házimunkákhoz egy univerzális szer, hiszen a sütőt csillogóvá varázsolja, az odaégett tepsiket, edényeket ragyogóan ki lehet vele tisztítani. Lefolyóba téve elhárítja a dugulást, fertőtlenít, antibakteriális hatású. A felhasználási lehetőségek közül ez csak néhány példa volt, ennél sokkal több opció létezik. Nagymamáink tudták mindezt, így a háztartásban nem is volt más egyéb vegyi anyag, csak a szódabikarbóna.

Kiszerelés: 1kg

A szódabikarbóna mellett a tisztítás fehérítésben, és víz lágyításban lehet nagy segítségünkre egy másik termékünk a sótabletta. Együtt szinergiaként működnek, és a natúr háztartás elengedhetetlen eszközei.

További információk

Weight 1 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„Szódabikarbóna” értékelése elsőként