Hatékony méregtelenítés otthonod kényelmében!

méregtelenítő lábáztatás

Hatékony méregtelenítés otthonod kényelmében!

Napjainkban gyakorlatilag kivédhetetlen, hogy a különböző méreganyagok lerakódjanak a szervezetünkben. A táplálkozásunk, a szmog, a cigarettafüst hatására egyre növekszik a káros anyagok mennyisége. Ezek előbb-utóbb testi tünetekhez vezetnek, ezért elengedhetetlen bizonyos időközönkénti méregtelenítés otthon!

Kinek szükséges a méregtelenítés?

A válasz nagyon egyszerű: a kisgyermekek kivételével mindenkinek. Ahogy gyűlik a szervezetünkben a salakanyag lerakódás, testünk jelezni fog. Ezeket a jeleket figyelve tudhatod, hogy mikor szükséges egy otthoni méregtelenítő kúra!

A jelek egészen hétköznapi tünetek is lehetnek pl. fáradékonyság, fejfájás. Ha nem teszel lépéseket időben, komolyabb problémákhoz is vezethetnek pl. vesekő.

Tiszta víz és jó minőségű natúr só!

A képlet egyszerű, mégis nagyszerű! Könnyedén beszerezhető mégis rendkívül hatásos. A méregtelenítés sós vízzel bizonyítottan kifejti jótékony hatását szervezetünkre.

Ami kifejezetten fontos, a jó minőségű só használata! Kétség kívül a parajdi só és a himalája só a legjobb választás. Mindkét só mentes minden adalékanyagtól, és nincs mellékhatásuk. Több mint 84 féle ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaznak, ettől lesz kifejezetten hatékony az otthoni méregtelenítés!

tengeri só

Méregtelenítés jótékony hatásai

A lábáztatás az egyik legismertebb és legősibb méregtelenítő módszer, hiszen a talpon lévő energiapályák blokkjait segít feloldani. A pórusok kitágulnak, ezáltal a sós víz bekerül a szervezetbe, ahol megkezdődik az öngyógyító folyamatok felgyorsítása.

A só kitűnő antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatással bír. Különösen a máj, az epe, a tüdő, a vese, a húgyutak és a belek működését serkenti, de szinte minden betegségre és bőr probléma kezelésére segítséget nyújthat.

Az anyagcserezavarok, a magas vérnyomás, az emésztőrendszeri gondok, a gyulladásos folyamatok tünetei 7-8 alkalom után érezhetően mérséklődnek.

Ha ülő munkát végzel, előbb utóbb megjelenhetnek az ödémás panaszok. Ezeket a tüneteket gyakorlatilag eltünteti a kezelés!

Mikor, hányszor, meddig?

Érdemes évente két kúrát tartanod, kúránként 8-10 alkalommal. Heti háromszor, alkalmanként 30 percig!

Hogyan csináld?

Edénytől függően 3-4 liter 40 Celsius fokos vízre lesz szükséged, 10%-os sókoncentrációval! Célszerű este, vacsora után pár órával csinálnod. Tedd a lábad az edénybe, a víznek a bokádig kell érnie. Hagyd, hogy jól átmelegedjen, had táguljanak a pólusok!

A meleg vizes lábáztatás rendkívül hatékony, mellékhatásai nem ismertek 6-7 alkalom után érezhető a pozitív hatása!

Érdekesség a sós vizes lábáztatásról!

Sokan nem tudják, de a lábáztatás közben a víz elszíneződik. Hogy miért? Mert ez jelzi, hogy aktivizálódott a méregtelenítés!

Attól függően, hogy milyen színű lett a víz, tudod, hogy melyik területen fejti ki hatását!

  • citromsárgás: vese, húgyhólyag
  • narancssárga: köszvény, reuma, ízületek
  • barna: májfunkciók
  • zöldes: epe, szív, ér-, és emésztőrendszer

Elit szépségszalonok is alkalmazzák ezt a kezelést, be lehet szerezni erre a célra kifejlesztett lábáztató készülékeket is, de a hagyományos megoldással is tökéletes eredményt érhetsz el!

A só a megelőzésben is hasznos segítséged lehet!

A rossz minőségű, iparilag módosított konyhasók számos adalékanyagot tartalmaznak, amik károsak lehetnek az egészségedre. A parajdi és a himalája só is alkalmazható főzésre. Hatására az ételeid nem csak finomabbak, de sokkal egészségesebbek lesznek!

Ha szeretnéd, hogy az otthoni méregtelenítésed a lehető leghatékonyabb legyen, használd kiváló minőségű mellékhatás mentes parajdi, vagy himalája sóinkat!

Ha szeretnél még több érdekességet olvasni, csatlakozz Facebook csoportomhoz is!

Bejegyzés megosztása