Leírás

Parajdi sózsák éttermeknek, dézsa fürdőzéshez

Rendeljen nagy kiszerelésben , 5000 Ft/zsák (25 kg) parajdi sót. Szállítási feltételekről előzetes egyeztetés szükséges, nagy tömeg miatt és költsége miatt. 

Tel: 0670/333-8776

  • Adalékanyagmentes

  • Raktáron Budapesten, azonnal vihető

  • Csomósodásgátló mentes

  • Iszapmentes

  • Díjnyertes só

A parajdi sózsák, nagy kiszerelésben, 25 kg -os zsákban tartalmaz étkezési minőségű parajdi sót. Előszeretettel viszik éttermek ilyen kiszerelésben, és dézsa fürdőzéshez is kiváló.

Parajdi sózsák éttermeknek:

A parajdi sót a Magyar Gasztronómiai Egyesület 2015-ben aranyszalag díjjal jutalmazta, mint kiemelkedő gasztronómiai termék. A termékünk kiválóságát dicséri, hogy abban a megtiszteltetésben részesült, hogy a Bocuse d’Or lyoni szakács világbajnokságon a magyar szakács csapat Széll Tamás vezetésével, a mi sónkkal főztek. A parajdi sónk specifikációval rendelkezik, és adalékanyagmentes, 84-féle értékes ásványi anyaggal. A gasztronómiai értékét a parajdi sónak egyre inkább fedezik fel az éttermeken kívül pékségek, disznóvágáshoz, húsüzemek, savanyúság előállító cégek.

Referenciák:

 

Parajdi 25kg -os sózsák dézsa fürdőzéshez:

A parajdi sót nem csak gasztronómiai értéke miatt szeretjük, hanem gyógyhatása is kiváló. Hazánkban egyre nagyobb népszerűségnek örvend a dézsa fürdőzés, melyhez a legkiválóbb só a 84 féle ásványi anyaggal rendelkező, iszapmentes parajdi só. Termékünk világosszürke  2-es szemcseméretű étkezési só, amit mechanikai őrléssel állítanak elő, mindenféle adalékanyag nélkül. Iszapmentessége miatt a

Dézsafürdőzés előnyei:

Reumatikus és ízületi bántalmak

 Asztma

 Légúti megbetegedések, légcsőhurut

 Nőgyógyászati problémák

 Gyulladások, csontbetegségek

 Izomzúzódás, izomsorvadás, izomgörcs

 Bőr elszarusodása

Kiszerelése: 25-kg os zsákokban
Kiszállítás:

Rendeljen nagy kiszerelésben , 5000 Ft/zsák (25 kg) parajdi sót. Szállítási feltételekről előzetes egyeztetés szükséges.

Tel: 0670/333-8776

Ingyenes átvételi pont: 1046 Budapest Lahner György u. 8.

További részletek, információk, blog: https://parajdisokincsek.hu/parajdi-zsakos-so-dezsa-furdozes/

További információk

Tömeg 25 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Parajdi sózsák” értékelése elsőként