Barion Pixel

Szauna illóolaj

Szauna illóolaj

Szauna illóolaj

Szauna illóolaj

1590 Ft

In stock
0 out of 5

1590 Ft

A szauna illóolajat kifejezetten tervezték és alkották meg azért, hogy fokozza a szaunázás élményét és az azt követő relaxációt. Ez a speciális illóolaj keverék olyan természetes összetevőkből áll, amelyek fokozzák a szaunázás jótékony hatásait és elősegítik a test és az elme regenerálódását. A szauna illóolaj jótékony hatásait érdemes kiemelni.

kiszerelés: 10 ml

 

Kategória:
  • Leírás
  • További információk

Leírás

A szauna illóolajat kifejezetten tervezték és alkották meg azért, hogy fokozza a szaunázás élményét és az azt követő relaxációt. Ez a speciális illóolaj keverék olyan természetes összetevőkből áll, amelyek fokozzák a szaunázás jótékony hatásait és elősegítik a test és az elme regenerálódását. A szauna illóolaj jótékony hatásait érdemes kiemelni:

  1. Légutak tisztítása: A szauna illóolaj olyan illatokat tartalmaz, mint az eukaliptusz vagy a menta, amelyek segítenek megtisztítani és tisztítani a légzőrendszert, így könnyebbé téve a lélegzést és segítve a tisztább levegő belélegzését.
  2. Stresszcsökkentés: A levendula vagy a bergamott illóolajok nyugtató hatásai segítenek csökkenteni a stresszt és a feszültséget, így a szauna élménye mélyebb relaxációhoz vezet.
  3. Izomlazítás: A rozmaring vagy a fahéj illóolajok melegítő hatása segíthet lazítani az izmokat, enyhítve a fájdalmat és a feszültséget, ami különösen hasznos lehet a szaunázás utáni regenerálódásban.
  4. Bőrtáplálás: A szauna illóolaj olyan összetevőket tartalmaz, mint a jojoba olaj vagy a mandulaolaj, amelyek hidratálják és táplálják a bőrt, megőrizve annak rugalmasságát és egészségét.
  5. Hangulatjavítás: A citrusfélék, például a narancs vagy a grapefruit illóolajok frissítő és felvidító hatása segíthet javítani a hangulatot és fokozni az energiaszintet a szaunázás során.

A szauna illóolaj kiváló kiegészítője lehet a szaunázásnak, amely elősegíti a test és az elme teljes kikapcsolódását és regenerálódását. Fontos azonban figyelembe venni az egyéni érzékenységeket és az illóolajok megfelelő hígítását a bőrre való felvitele előtt.

kiszerelés: 10 ml

Ha már illoólajainkat kiprobáltad, figyelmedbe ajánljuk sópárnáinkat, amik a só és a gyógynövények jótékony hatásait ötvözi.

További információk

Weight 0,01 kg
A weboldal használatához kérjük döntsön adatvédelmi hozzájárulásáról! Részletekért olvassa el az adatkezelési szabályzatunkat: Adatkezelési szabályzat.
Szükséges Analitika Marketing ELFOGADOM