Barion Pixel

Eukaliptusz illóolaj

Eukaliptusz illóolaj

Eukaliptusz illóolaj

Eukaliptusz illóolaj

1590 Ft

In stock
0 out of 5

1590 Ft

Az eukaliptusz illóolajat a eukaliptuszfa leveleinek párologtatásával vagy lepárlásával nyerik ki. Ez a természetes kivonat számos egészségügyi és szépségápolási előnnyel rendelkezik, és gyakran használják az aromaterápiában és a gyógyászatban is. Az eukaliptusz illóolaj jótékony hatásait érdemes kiemelni.

kiszerelés: 10 ml

 

Kategória:
  • Leírás
  • További információk

Leírás

Az eukaliptusz illóolajat a eukaliptuszfa leveleinek párologtatásával vagy lepárlásával nyerik ki. Ez a természetes kivonat számos egészségügyi és szépségápolási előnnyel rendelkezik, és gyakran használják az aromaterápiában és a gyógyászatban is. Az eukaliptusz illóolaj jótékony hatásait érdemes kiemelni:

  1. Légúti megbetegedések kezelése: Az eukaliptusz illóolajat gyakran alkalmazzák megfázás, köhögés és torokfájás kezelésére, mivel segíthet megtisztítani és nyugtatni a légzőrendszert.
  2. Gyulladáscsökkentés: Az illóolajnak erős gyulladáscsökkentő tulajdonságai vannak, amelyek segíthetnek csökkenteni a gyulladást és a fájdalmat ízületi vagy izomfájdalmak esetén.
  3. Frissítő hatás: Az eukaliptusz illatának frissítő és élénkítő hatása van, amely segíthet javítani a koncentrációt és a mentális éberséget.
  4. Fejfájás enyhítése: Az illóolajat gyakran alkalmazzák fejfájás vagy migrén kezelésére is, mivel segíthet csökkenteni a fejfájás okozta feszültséget és nyugtatni az idegeket.
  5. Bőrápolás: Az eukaliptusz illóolajat gyakran hozzáadják bőrápoló termékekhez, mivel segíthet tisztítani és tonizálni a bőrt, valamint enyhítheti a pattanások vagy bőrproblémák tüneteit.

Az eukaliptusz illóolaj természetes és hatékony megoldást jelenthet számos egészségügyi probléma kezelésére, és sokak számára hozzájárulhat a jobb közérzethez és az egészség megőrzéséhez. Fontos azonban megfelelően hígítva vagy használva alkalmazni az illóolajat, hogy elkerüljük az esetleges bőrirritációt vagy érzékenységet.

kiszerelés: 10 ml

Ha már illoólajainkat kiprobáltad, figyelmedbe ajánljuk menta sópárnánkat, ami a só és a menta jótékony hatásait ötvözi.

További információk

Weight 0,01 kg
A weboldal használatához kérjük döntsön adatvédelmi hozzájárulásáról! Részletekért olvassa el az adatkezelési szabályzatunkat: Adatkezelési szabályzat.
Szükséges Analitika Marketing ELFOGADOM