Barion Pixel

Citromfű illóolaj

Citromfű illóolaj

Citromfű illóolaj

Citromfű illóolaj

1590 Ft

In stock
0 out of 5

1590 Ft

A citromfű illóolajat a citromfű (Melissa officinalis) növény leveleinek párologtatásával vagy lepárlásával nyerik ki. Ez a természetes kivonat rendkívül sokoldalú, és számos egészségügyi és szépségápolási előnnyel rendelkezik, így népszerű választás az aromaterápiában és a gyógyászatban. A citromfű illóolaj jótékony hatásait érdemes kiemelni.

kiszerelés: 10 ml

 

Kategória:
  • Leírás
  • További információk

Leírás

A citromfű illóolajat a citromfű (Melissa officinalis) növény leveleinek párologtatásával vagy lepárlásával nyerik ki. Ez a természetes kivonat rendkívül sokoldalú, és számos egészségügyi és szépségápolási előnnyel rendelkezik, így népszerű választás az aromaterápiában és a gyógyászatban. A citromfű illóolaj jótékony hatásait érdemes kiemelni:

  1. Stresszcsökkentés: A citromfű illatának nyugtató hatása van, amely segíthet csökkenteni a stresszt és a szorongást, és javíthatja az általános hangulatot és jó közérzetet.
  2. Alvássegítés: Az illóolajnak relaxáló hatása van, ami segíthet javítani az alvásminőséget és enyhíteni az álmatlanságot, ha lefekvés előtt használják.
  3. Emésztéstámogatás: A citromfű illóolaj hasznos lehet az emésztési problémák, például gyomorégés vagy emésztési zavarok enyhítésére, mivel segít kiegyensúlyozni a gyomor működését.
  4. Bőrápolás: Az illóolaj antibakteriális és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik, ezért hatékony lehet a bőrproblémák, például akné vagy bőrgyulladás kezelésében.
  5. Légzőrendszer támogatása: A citromfű illóolaj enyhítheti a légúti fertőzések tüneteit, például a köhögést vagy az orrdugulást, és segíthet javítani a légzőrendszer egészségét.
  6. Hangulatjavítás: Az illóolaj friss, citrusos illata stimulálhatja az érzékeket és felfrissítheti a levegőt a lakásban vagy az irodában, ami javíthatja az általános hangulatot és éberséget.

A citromfű illóolaj természetes és hatékony választás lehet számos egészségügyi és szépségápolási probléma kezelésére, és sokak számára hozzájárulhat a jobb közérzethez és az egészség megőrzéséhez.

Fontos azonban megjegyezni, hogy mindig megfelelően hígítva vagy használva kell alkalmazni az illóolajat, hogy elkerüljük az esetleges bőrirritációt vagy érzékenységet.

kiszerelés: 10 ml

Ha már illoólajainkat kiprobáltad, figyelmedbe ajánljuk sópárnáinkat, amik a só és a gyógynövények jótékony hatásait ötvözi.

További információk

Weight 0,01 kg
A weboldal használatához kérjük döntsön adatvédelmi hozzájárulásáról! Részletekért olvassa el az adatkezelési szabályzatunkat: Adatkezelési szabályzat.
Szükséges Analitika Marketing ELFOGADOM