Barion Pixel

Natúr tisztálkodás és hajmosás

Natúr tisztálkodás, hajmosás

Mit érdemes tudni a natúr tisztálkodás és hajmosás előnyeiről?

Szépségünket legjobban a természet adta kincsekkel őrizhetjük meg

Manapság ha egészséges, szép és fényes hajat szeretnénk, ha bőrünket selymessé, és puhává szeretnénk varázsolni, igen körültekintőnek kell lennünk, mert a boltok polcain nagyon széles a választék, és nehéz megtalálni a megfelelő minőségű natúr készítményeket.

Natúr tisztálkodás és hajmosás termékeink az ECO-Z natur tisztálkodó, és hajmosó termékcsalád teljesen természetes növényi olajok különleges bőr- és hajápoló tulajdonságával bír. A készítmények kizárólag hazai gyártásúak. A tisztálkodó családunk mellőz mindenféle allergén anyagot. Illatanyaga természetes, a termékek környezetbarátak, és a természetben gyorsan lebomlóak.

Natúr tisztálkodás és hajmosás termékcsaládunk két fő összetevője, a sheavaj, és a kókuszvaj. Mindkettő bőrtápláló, hajtápláló tulajdonságokkal bír.

Termékeink nem tartalmazzák a következő veszélyes allergén, és vegyi anyagokat:

  • Sls: A Sodium Laureth Sulfate-vagy Lauryl Sulfate egy rendkívül olcsó habzó anyag, tenzid, melyről mind gyakrabban bizonyosodik be, hogy akár rákkeltő is lehet. Még ma is tonnaszámra használják a profitorientált cégek. Albinó egereknél kísérleteknél vakságot is okoz, ezért erős szemirritáló.
  • PEG (emugálószerek): A PEG-ek problémája,hogy jellegüknél fogva áteresztővé, átjárhatóvá teszik a bőrt és így bejutnak egyéb káros szennyező anyagok is.
  • Színező anyag
  • Allergén illat
  • Szilikon: Erős környezetkárosító anyag. A hajrostokat elzárja, befullasztja, ezen összhatások miatt a samponokban, hajápolási készítményekben egyre inkább mellőzik a szilikont.
  • Paraffin: Rákkeltő anyag, amely lezárja a bőr légzését, megszünteti a bőr természetes védekezőképességét, bőröregítő hatása van, aknés bőr kialakulásához vezethet..
  • Cocamide Dea: Ez növényi tenzidek ugyan, de a kémiai gyártásuk folyamán nitrózaminokkal és -amidokkal szennyeződhetnek, amelyek elősegítik a rák kialakulását.
  • Parabén: A parabének károsíthatják a hormonrendszert, és mivel a női ösztrogén hormon hatását utánozzák, a nemzőszervek fejlődését hátráltató, valamint allergén hatásai is lehetnek.

Natúr tisztálkodás és hajmosás termékcsaládunk tökéletesen lebomló anionos tenziddel a tisztításért,és bőrkondicionáló- tisztító gyengéd cukortenzidekkel valódi élményé varázsolja a mindennapos tisztálkodást.

Bejegyzés megosztása


A weboldal használatához kérjük döntsön adatvédelmi hozzájárulásáról! Részletekért olvassa el az adatkezelési szabályzatunkat: Adatkezelési szabályzat.
Szükséges Analitika Marketing ELFOGADOM