Szójagyertyák

Miért válasszam a szójagyertyát?

A Terita szójaviasz gyertyák nem tartalmaznak egészségre káros égésterméket, parafinmentesek, égési idejük 50%-al hosszabb a parafint tartalmazó gyertyáknál. Ennek oka, hogy alacsonyabb hőmérsékleten égnek. A szója gyanta 100%-ban biológiailag lebomló anyag. Butorról, és ruháról is könnyedén eltávolítható szappanos vízzel.

Természetes alapanyagból készült:

A GMO mentes szójabab amerikából érkezik, ahol is nagy hagyománya van a szójatermesztésnek, és még a fenntarthatóságra is gondolnak.  Nemcsak minőségi terméket kapunk, hanem a szójaolaj természetesen lebomló anyag is, így csökkenthetjük ökológiai lábnyomunkat.

Gyertya, ami akár 20 órán keresztül is ég? Igen!

A szójaviasz gyertyák, méretükhöz képest, sokkal tovább tudnak égni, mint egy hagyományos paraffin gyertya. Ezt az alacsony olvadáspontjának köszönheti. Ez a lassú égés az erőteljesebb illóanyag felszabadulást is lehetővé teszi, így lesz teljes az élmény.

Tisztább égés, kevesebb korom

Ez nem csak annyit jelent, hogy nem füstöl, kormol a láng vagy szennyezi össze a falat mint a paraffin gyertyák, hanem mérgező anyagoktól mentes. A szójaviasz összehasonlítva a paraffin gyertyákkal, sokkal biztonságosabb, egészségesebb Neked és a környezetedben élők számára is.

Termék hozzáadva a kosárhoz: