Geránium mosószóda

Geránium mosószóda

Geránium mosószóda

1490 Ft

Out of stock

1490 Ft

  • Leírás
  • Vélemények (0)

Leírás

Geránium Mosószóda

mosószóda egyre népszerűbb a tisztaság és higiénia világában, sokan választják a mosópor és a mosógél helyett. Ez a nátrium-karbonátból, vagyis sziksóból álló tisztítószer már az ókori egyiptomiak háztartásban is megtalálható volt. A geránium mosószóda kulancsriasztó illatot biztosít.
mosószóda több előnnyel is rendelkezik, nem véletlenül van jelen már az emberek életében évezredek óta. Teljes mértékben környezetbarát, hiszen használatakor nem keletkezik semmilyen, a környezetre vagy az emberre káros anyag, és a mosás folyamán nem okoz kárt a környezetben sem.
mosószóda használata egyszerű és biztonságos, különböző mértékben adagolva pedig nem csupán a ruhaneműk tisztítását bízhatjuk rá, de alkalmas tisztítószernek is, így az egész lakást tisztán és higiénikusan tarthatjuk anélkül, hogy drága és mérgező vegyszereket kellene vásárolnunk. Nem hagy nyomot, nem okoz allergiás reakciókat, gazdaságos, nem irritálja a bőrt, valamint fehér és színes ruha mosásánál is hatékony.
Mosószóda vásárlás esetén forduljon hozzánk!

A geránium mosószóda használati utasítás

4 kg átlagosan szennyezett ruhához 15g (kb 1 evőkanál) mosószódát folyamatos keverés mellett oldjunk fel 1,5 dl meleg csapvízben! (Vigyázat! Oldódáskor hő keletkezik, keverés közben ne tartsuk kézben azt az edényt, amiben az oldatot készítjük! Egyszerre több adagot is elkészíthetünk, ilyenkor a kész oldatot tároljuk jól zárható, felirattal ellátott flakonban!) Az oldatot öntsük a mosógép mosószer adagolójába vagy egy műanyag mosógömbben közvetlenül a dobba! Indítsuk el a megfelelő mosóprogramot! Öblítésként 1 dl 10%-os háztartási ecetet használjunk! (Az ecetet az öblítőszer tartályába öntsük) Vigyázat, az oldat lúgos, irritáló, maró hatású. Ha bőrre kerül, bő vízzel öblítsük le! Gyermekektől szigorúan elzárva tartandó! Gyapjú, selyem és finom/kényes ruhaneműk tisztítására nem alkalmas.

Kiszerelés: füles műanyag vödör visszazárható tetővel

Töltőtömeg: 1,4 kg, bruttó tömeg: 1,5 kg

Ruhák tisztításához válassza a mosószódát!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„Geránium mosószóda” értékelése elsőként