Parajdi natúr gyógynövényes fürdősó

Új
-56%

Parajdi natúr gyógynövényes fürdősó

Parajdi natúr gyógynövényes fürdősó

2000 Ft 890 Ft

Out of stock

2000 Ft 890 Ft

  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Leírás

A boltok polcain nagyon sok, különféle minőségű fürdősó található, eltérő árkategóriában. A fürdősók relaxációs élményt, ellazulást, méregtelenítést ígérnek és különleges illatokat.
A gyógynövényes, parajdi sót tartalmazó fürdősó gyógyhatása kiemelkedő, hozzá hasonlót nem igen találni a boltok polcain. A parajdi só gyógyiszap tartalma igen magas, így kiváló a reumás panaszok, ízületi problémák, bőrproblémák ellen. Egy parajdi sós fürdőzés felér egy 3-4 napos méregtelenítő kúrával is.

Nem illoolajos változat, hanme natúr gyógynövényeket tartalmaz.
Fürdősónk 4 féle valódi gyógynövényt tartalmaz: kamillát, cickafarkot, körömvirágot és levendulát. A nőgyógyászati problémákra, a cickafark miatt egy kiváló gyógyír. A kamilla, a vízben, a gyulladáscsökkentő hatását képes kifejteni, míg a levendula kellemesen megnyugtatja testünket, lelkünket egyaránt. A körömvirág is nyugtató és gyulladáscsökkentő hatásáról ismert, de fürdővizünkben fürdősók fájdalomcsillapító hatásával is megismerkedhetünk.
Egy ilyen fürdőzés után a test újjászületik, a bőr regenerálódik és kivirul, a szervezet megkönnyebbül és a gyógynövények sokasága miatt problémáink akár pár nap alatt eltűnnek. Rengeteg feszültség távozik és a stresszes napokat ez idő alatt és után, az ember képes lesz elfelejteni.
Bátran használhatjuk, felfázás, gyulladások okozta panaszoknál is.

Kiszerelés: 1kg

További információk

Weight 1 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„Parajdi natúr gyógynövényes fürdősó” értékelése elsőként