Parajdi kénes-jódos fürdősó

-14%

Parajdi kénes-jódos fürdősó

Parajdi kénes-jódos fürdősó

Parajdi kénes-jódos fürdősó

1390 Ft 1190 Ft

In stock

1390 Ft 1190 Ft

A kénes – jódos fürdősó a parajdi só ásványi anyagain kívül ként és jódot is tartalmaz, megoldás lehet ízületi fájdalmakra, reumás panaszokra. Egyszerűen, a természet erejével.

 

  • Leírás
  • Vélemények (0)

Leírás

A kénes – jódos fürdősó a parajdi só ásványi anyagain kívül ként és jódot is tartalmaz, megoldás lehet ízületi fájdalmakra, reumás panaszokra. Egyszerűen, a természet erejével.

A boltok polcain nagyon sok, különféle minőségű fürdősó található, eltérő árkategóriában. A fürdősók relaxációs élményt, ellazulást, méregtelenítést ígérnek és különleges illatokat. A parajdi sót tartalmazó fürdősók gyógyhatása kiemelkedő, hozzá hasonlót nem igen találni a boltok polcain. A parajdi só gyógyiszap tartalma igen magas, így kiváló a reumás panaszok, ízületi problémák, bőrproblémák ellen. Egy parajdi sós fürdőzés felér egy 3-4 napos méregtelenítő kúrával is. Az átlag fürdősókban a legegyszerűbb asztali só van, amely szintén jó hatással van a szervezetre, de a parajdi só ízületekre gyakorolt pozitív hatásával messze nem érhet fel. Egy ilyen fürdőzés után a test újjászületik, a bőr regenerálódik és kivirul, a szervezet megkönnyebbül. Rengeteg feszültség távozik és számos stressz okozta szomatikus panasz enyhül. A parajdi só ásványi anyagain kívül ként és jódot is tartalmazó fürdősónk megoldás lehet ízületi fájdalmakra, reumás panaszokra. Egyszerűen, a természet erejével hat! Felveszi a versenyt a legjobb kozmetikumokkal! Jó hatással van a nők cellulitiszes bőrére. A bőr feszességének visszanyerésében is segít, amellett, hogy a vérkeringésre is jó hatással van. Arra érdemes vigyázni, hogy ne adjunk túl sok fürdősót a fürdővízhez, mivel a nagyon sűrűvé váló fürdővíz száríthatná bőrünket! A kénes-jódos fürdősó naponta alkalmazható, tapasztalataink szerint 36-39 celsius fokos vízben a leghatásosabb. Fürdősónk nem csak a parajdi só különleges hatása miatt alkalmas a reumás, illetve ízületi fájdalmak enyhítésére, hanem a kén jótékony hatásai miatt is. A vegyület pozitív hatásaként csökkenti az ízületekben és az izmokban felgyülemlő salakanyagok mennyiségét, ezzel enyhítve a gyulladásos folyamatokat. Termékünk kénhatása miatt segíti a keratinképződést, mely elengedhetetlen az erős, csillogó megjelenésű hajhoz, az élénk, rugalmas, ragyogó bőrhöz, illetve az erős és egészséges körmökhöz. Kénes-jódos fürdőnk alkalmazása a gyulladásos és ízületi megbetegedéseknél bizonyítottan gyógyító hatású! A jóddal kapcsolatban, ami először az ember eszébe juthat, az az, hogy elengedhetetlen az egészséges pajzsmirigy működéséhez. Emellett fontos megjegyezni, hogy a jód nőgyógyászati problémákra, fertőzésekre, korpásodásra hajlamos, problémásabb hajak kezelésére is alkalmas, így a kén jótékony hatásaival vegyítve remek párost alkotnak!

Kiszerelés: 1kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„Parajdi kénes-jódos fürdősó” értékelése elsőként