Parajdi aloe-verás fürdősó

-14%

Parajdi aloe-verás fürdősó

Parajdi aloe-verás fürdősó

Parajdi aloe-verás fürdősó

1390 Ft 1190 Ft

In stock

1390 Ft 1190 Ft

Az aloe verás fürdősónk gyógyítja a külső behatásoktól terhelt, sérült bőrt, regenerálja, megfiatalítja azt. Egy otthoni fürdőzés után évekkel fiatalabbnak érezheti magát. Az aloe verát már az ókori Egyiptomban is az örök élet szimbólumának tekintették és rendszeresen alkalmazták.

  • Leírás
  • Vélemények (0)

Leírás

Az aloe verás fürdősó gyógyítja a külső behatásoktól terhelt, sérült bőrt, regenerálja, megfiatalítja azt. Egy otthoni fürdőzés után évekkel fiatalabbnak érezheti magát ezen fürdősó által.  Az aloe verát már az ókori Egyiptomban is az örök élet szimbólumának tekintették és rendszeresen alkalmazták.

A boltok polcain nagyon sok, különféle minőségű fürdősó található, eltérő árkategóriában. A fürdősók relaxációs élményt, ellazulást, méregtelenítést ígérnek és különleges illatokat. A parajdi sót tartalmazó fürdősók gyógyhatása kiemelkedő, hozzá hasonlót nemigen találni a boltok polcain. A parajdi só gyógyiszap tartalma igen magas, így kiváló a reumás panaszok, ízületi problémák, bőrproblémák ellen. Egy parajdi sós fürdőzés felér egy 3-4 napos méregtelenítő kúrával is. Az átlag fürdősókban a legegyszerűbb asztali só van, amely szintén jó hatással van a szervezetre, de a parajdi só ízületekre gyakorolt pozitív hatásával messze nem érhet fel. Az aloe verás fürdősónk gyógyítja a külső behatásoktól terhelt, sérült bőrt, emellett kitűnő a különböző bőrproblémák kezelésére is. Egy aloe verás otthoni fürdőzés után – mely a bőr regenerációját is segíti – úgy szállhat ki fürdőkádjából, hogy évekkel fiatalabbnak érzi magát. Teste újjászületik, a bőr regenerálódik és kivirul, a szervezet megkönnyebbül. Rengeteg feszültség távozik és számos stressz okozta szomatikus panasz enyhül. Egy ilyen méregtelenítő hatású fürdőzés után garantált a pihentető, nagy alvás! A kényeztető fürdőzés jótékony hatása az is, hogy relaxálás közben szabadon távozhatnak azok a fölösleges méreganyagok, melyek a szervezetünkben felhalmozódtak. Gyulladáscsökkentő és bőrápoló hatása mellett, lazító, nyugtató funkciója miatt könnyít a menstruációs-, illetve gyomorgörcsökön is. Az aloe verát már az ókori Egyiptomban is az örök élet szimbólumának tekintették és rendszeresen alkalmazták. Tegye Ön is ezt, kiélvezve eme csodaszer számos gyógyhatását a nyugtató fürdőzés élményével ötvözve!

Kiszerelés: 1kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„Parajdi aloe-verás fürdősó” értékelése elsőként