Verbéna szójagyertya

-17%

Verbéna szójagyertya

Verbéna szójagyertya

Verbéna szójagyertya

1890 Ft

Out of stock
0 out of 5

1890 Ft

Elérhetőség: Elfogyott Kategória:
  • Leírás
  • További információk

Leírás

A verbéna illóolaja az igazi nyugalom hordozója. Antidepresszáns hatásaként oldja a szorongást, emeli a hangulatot, segít a depressziós epizódok elkerülésében. Egy igazán friss, üde, ugyanakkor nyugalmat árasztó illat, főleg a gyógyító zöld színnel párosítva.

Miért válasszam a szójagyertyát?

A Terita szójaviasz gyertyák nem tartalmaznak egészségre káros égésterméket, parafinmentesek, égési idejük 50%-al hosszabb a parafint tartalmazó gyertyáknál. Ennek oka, hogy alacsonyabb hőmérsékleten égnek. A szója gyanta 100%-ban biológiailag lebomló anyag. Butorról, és ruháról is könnyedén eltávolítható szappanos vízzel.

Természetes alapanyagból készült:

GMO mentes szójababból készül minden Terita szójagyertya.  Nemcsak minőségi terméket kapunk, hanem a szójaolaj természetesen lebomló anyag is, az üveget is újrahasznosíthatjuk. Így csökkenthetjük ökológiai lábnyomunkat.

Gyertya, ami akár 20 órán keresztül is ég? Igen!

A szójaviasz gyertyák, méretükhöz képest, sokkal tovább tudnak égni, mint egy hagyományos paraffin gyertya. Ezt az alacsony olvadáspontjának köszönheti. Ez a lassú égés az erőteljesebb illóanyag felszabadulást is lehetővé teszi, így lesz teljes az élmény.

Tisztább égés, kevesebb korom

A szójagyertya nem füstöl, kormol annyira, mint a hagyományos fajták, ráadásul még mérgező anyagoktól mentes. Tehát a szójaviasz a paraffin gyertyákhoz képest, sokkal biztonságosabb, egészségesebb Neked és a környezetedben élők számára is.

További információk

Weight 0,07 kg