Parajdi mentás sópárna

Új
-13%

Parajdi mentás sópárna

Parajdi mentás sópárna

Parajdi mentás sópárna

3190 Ft 2790 Ft

In stock

3190 Ft 2790 Ft

  • Leírás
  • Vélemények (1)

Leírás

A parajdi sópárna egy igazi kincs! Vászon anyagba töltött parajdi sót tartalmaz és menta illóolajait mely felmelegítve és lehűtve is alkalmazható számos panasz esetén . A parajdi só világon az egyik legjobb minőségű só, mely 84 féle ásványi anyagot tartalmaz és hatékonyan képes támogatni szervezetünk öngyógyító mechanizmusát.

Tündéri baglyos huzatba töltött gyógyító parajdi só és tiszta menta illóolaj.Mennyire egyszerűen hangzik, ugye? Mégis számos problémára nyújt megoldást ez a párnácska a tökéletes párosításnak köszönhetően. Hiszen a parajdi só és a menta illóolaja is segít ha a megfázás tüneteivel küszködünk mert rögtön kitísztítja orrunkat és fellélegezhetünk. Felmelegítve enyhíti a fülgyulladás okozta fájdalmat és segít arcüreg- és mandulagyulladás estén is. Le is hűthetjük, mert segít ha húzódás, törés ficam okozta fájdalmat szeretnénk kezelni vele. Tehát sok mindenre használhatjuk, de édes kinézete miatt ajándéknak is kiváló!

A felmelegített sópárna a következő panaszoknál hoz enyhülést: -felső légúti panaszok pl. megfázás, asztma, allergia, arcüreggyulladás, mandulagyulladás -középfülgyulladás -száraz illetve hurutos köhögés A lehűtött sópárna alkalmazható húzódás, ficam, rándulás és könnyebb horzsolások, zúzódások okozta fájdalom enyhítésére a test minden pontján. Alvásnál kispárna helyett is alkalmazhatjuk, nyugodtabb éjszakai alvást biztosít felnőttnél és gyermeknél egyaránt. A menta illóolaja légúttisztító hatású. Használata: Melegítésnél tegyük a sópárnát 10-12 percre 55-60 fokos sütőbe majd helyezzük a kezelendő testrészre és hagyjuk rajta legalább 15-20 percig. Használjunk hőálló tálat, hogy a párnahuzat ne égjen meg. Hűtésnél tegyük a párnát 25-30 percre a mélyhűtőbe és utána a fájós testrészre. Vigyázat! A túl meleg sópárna sérülést okozhat. Mindig ellenőrizzük a hőmérsékletét , mielőtt a meztelen bőrfelületre tennénk! A sópárna végtelen alkalommal újra melegíthető vagy hűthető ha vigyázunk rá, hogy a huzat ne sérüljön.

Kiszerelés: 1 kg

Mérete: 25cm*15cm  (Ez egy gyógyhatású párna, és mivel a só nem könnyű, ezért ez a méret, és tömeg vált be a legjobban a vásárlóink körében)

 

Parajdi mentás sópárna termékről 1 értékelés

  1. Értékelés: 5 az 5-ből

    A családom és én rendkívül meg voltunk elégedve az Önöknél vásárolt mentás sópárnával! Egy tél végi, hűvös nap végén úgy éreztem, semmi nem menthet meg a megfázás kellemetlenségeitől, mikor rátaláltam erre a kis csodára. Egy forró fürdő és egy pár órás, meleg sópárnás borogatás alatt eltöltött pihenés alatt szinte mintha elfújták volna a megfázás tüneteit!
    Azóta is a család minden tagja használja, legyen szó légúti panaszokról, vagy más testrészek fájdalmairól.


Mondd el a véleményed